sadaya Kategori

Bumi> wartos

wartos

  • In the spring season, new friends are welcomed
    In the spring season, new friends are welcomed
    2024-03-21

    Spring is here, full of vitality, and everything is revived. The factory production line is full of work and has welcomed new friends. Friends from Spain and Russia visited the factory this week and expressed satisfaction with the quality of our prod...

    Maca deui
  • Another customers come to visit the factory
    Another customers come to visit the factory
    2024-03-13

    Customers from Kazakhstan last Saturday and customers from Australia this Tuesday inspected our factory respectively. Both customers were very satisfied with our product quality and service. Friends from all over the world are welcome to visit. Our produc...

    Maca deui
  • Wilujeng sumping di Camping & Picnic Fair di Kintex Korea
    Wilujeng sumping di Camping & Picnic Fair di Kintex Korea
    2024-02-29

    Ti 29 Pébruari nepi ka 3 Maret, Camping & Picnic Fair di Koréa Kidul diluncurkeun. Wilujeng sumping réréncangan ti sakumna dunya pikeun nganjang ka stan kami, Hall3 H213. Di dieu anjeun bakal ningali prosés produksi kapsul rohangan anu luar biasa sareng kéngingkeun inpormasi panangan heula ...

    Maca deui
  • Wilujeng sumping di Taun Naga!
    Wilujeng sumping di Taun Naga!
    2024-02-21

    Urang sacara resmi neruskeun gawé dina 18 Pébruari, poé kasalapan bulan lunar munggaran! Dina taun katukang, kami hoyong hatur nuhun ka sadaya para nasabah ti sakumna dunya pikeun pangrojong sareng pangertianna. Dina taun anyar, urang bakal unswervingly taat kana qu ...

    Maca deui
  • Palanggan Kanada disambut nganjang ka pabrik
    Palanggan Kanada disambut nganjang ka pabrik
    2024-01-24

    Minggu kamari, palanggan Kanada sumping ka pabrik kami, sareng urang ngabahas sababaraha rencana babarengan di kantor. Simkuring hoyong hatur konsumén urang keur ngadatangan pabrik urang, sarta ogé hatur customer urang pikeun pujian luhur na urang. Urang bakal terus pariksa t ...

    Maca deui
  • Siaran langsung anu suksés di pabrik.
    Siaran langsung anu suksés di pabrik.
    2024-01-17

    Urang ngalakukeun siaran langsung di pabrik minggu kamari sareng résponna saé. Pabrik kami ngahasilkeun sakumpulan kabin apel. Insinyur jeung pagawe sibuk pisan. Wilujeng sumping sadayana nganjang ka pabrik kami!

    Maca deui
  • Angin sareng hujan mangrupikeun kasus leutik pikeun urang. Hayu anjeun ngarasakeun panonpoé jeung béntang.
    Angin sareng hujan mangrupikeun kasus leutik pikeun urang. Hayu anjeun ngarasakeun panonpoé jeung béntang.
    2024-01-10

    Di kamar langit berbintang, tingali ka luhur di langit béntang caang, rasa vastness na takterhingga alam semesta, tur lengkep bersantai pikiran anjeun. Ngagolér dina ranjang lemes, dikurilingan ku béntang, saolah-olah anjeun aya di puseur jagat raya, pangalaman éndah ieu ngajadikeun ...

    Maca deui
  • Taun anyar, awal anyar sareng tantangan
    Taun anyar, awal anyar sareng tantangan
    2024-01-04

    Taun anyar hirup anyar. Dina taun katukang, urang geus Nyanghareupan loba tantangan, tapi ogé kasempetan. Dina taun anyar, urang bakal terus taat ka kualitas, taat kana prinsip "customer munggaran", narékahan pikeun ngamekarkeun jeung mawa jasa hadé tur trus ...

    Maca deui
  • Hiji imah husus, wishing anjeun Merry Christmas jeung Bingah Taun Anyar!
    Hiji imah husus, wishing anjeun Merry Christmas jeung Bingah Taun Anyar!
    2023-12-27

    Salila festival grand, urang salawasna hayang ngumpul deui jeung kulawarga urang. Upami anjeun ngagungkeun liburan di bumi sapertos kitu, éta bakal janten mémori anu teu tiasa dilupakan. Ieu kabin Apple, éta torek, gampang diangkut, windproof, shockproof, lingkungan fri ...

    Maca deui

kategori panas