sadaya Kategori

Bumi> produk > Booth Penjualan

Custom Made Movable Toko Pangiriman Wadahna Toko

7
19
2
7
19
2
gambaran

Kios téh kawas imah leutik dedicated ka jualan barang kios, ilahar dipaké dina layanan genah masarakat, sisi jalan raya nu diobral teh, sarta tempat umum kayaning tea susu, cai jeung item sejenna pikeun dijual, cai jeung kadaharan kios di taman jeung saterusna. Biasana dijieun tina baja warna, aluminium, atawa panels stainless steel, kalawan gaya béda jeung ukuran gumantung kana ukuran situs sorangan.

spésifikasi
Kuantitas (m²)1 - 1011 - 30> 30
Waktos kalungguhan (dinten)3035Rundingan
baranggambaran
struktur bajaStruktur baja light gauge
panelBaja corrugated sheet / panel sandwich fiberglass / panel sandwich wol batu / panel sandwich EPS / panel sandwich PU
pantoNgageser panto / rolling panto / Kaamanan panto
jandelaJandela alloy aluminium / jandéla baja palastik / jandela buta


Kauntungan kalapa

Produk ieu kios movable, geulis tur padet, instalasi gancang jeung suplai, pabrik profésional, umur panjang, résistansi dampak, résistansi korosi, euweuh discoloration, euweuh deformasi; insulasi panas sarta pelestarian panas, rainproof, insulasi sora alus, rupa-rupa kelir sarta gaya, spésifikasi ukuran jeung bahan béda bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.


panalungtikan

kategori panas