sadaya Kategori

Bumi> Tentang Kami > keureutan

Propil Company

undefined

Shaanxi Zhentai Industrial Co., LTD mangrupakeun perusahaan high-end nu specializes dina panalungtikan, desain, ngembangkeun, produksi jeung jualan perumahan husus kawas spasi kapsul imah jeung imah wadahna mobile.

Perusahaan kami ngagaduhan langkung ti 100 teknisi profésional, tim saatos penjualan, tim pamasaran, staf administrasi sareng kantor sareng tim desain profésional, nyertakeun legana 16 hektar, kami nganggo mesin laser otomatis ageung, mesin bending otomatis, mesin shearing otomatis, produksi otomatis. line.which greatly shortens siklus produksi jeung ngaronjatkeun kualitas nu. Kami dipikanyaho pikeun kamampuan R&D, sabab kami ngagaduhan tim profésional terampil.

Urang mibanda kapasitas pikeun ngawangun imah modular anjeun dina adherence kana peraturan lokal, ngaminimalkeun polusi dina situs jeung noise, bari ogé achieving manufaktur langkung ramah-eco kalawan ngurangan waste.The kemungkinan anu euweuh watesna. Kami unequivocally desain jeung produksi firma. Naha urang nuju ngararancang bumi pikeun tujuan khusus atanapi adaptasi anu tos aya, imajinasi anjeun netepkeun watesna - upami anjeun tiasa ngabayangkeun éta, kami gaduh kamampuan pikeun ngahirupkeunana.

Wilujeng sumping di Gabung kami!

Panyadia anu diverifikasi

Supplier ieu parantos diverifikasi di tempat ku perusahaan pamariksaan anu terkemuka di dunya, SGS Group

kategori panas