sadaya Kategori

Bumi> produk > Kabin Apple

Modél méwah anu tiasa dicabut 40ft 20ft 2 carita Pod House Guatemala kombinasi prefab 3 pangkeng 2 mandi kabin Apple

kabina Apple
kabina Apple
kabina Apple
kabina Apple
kabina Apple
20
kabina Apple
kabina Apple
kabina Apple
kabina Apple
kabina Apple
20
gambaran

Konfigurasi dasar kaasup kabin Apple nyaéta kieu, urang bisa ngaluyukeun eta nurutkeun sasuai ka nu Anjeun

页 1

spésifikasi
dimensiPanjangna 6m
Lebar 3m
Jangkungna 2.8m
hirup Area18 sqm
beurat≈ 6000 kg / 6 t / 6.61 tn / 13227.74 lbs
rarancangPangkeng, Dapur & Hirup, Toilet / Mandi baseuh & Garing, Pembagi Blinds
NgaropeaHiasan Rupa + Skylight
Kadali hamaTahan Rayap

Kauntungan kalapa

panalungtikan

kategori panas