sadaya Kategori

Bumi> produk > Kabin Apple

Méwah Imah Prefab Imah Kapsul kabin Kit Prefab Wadahna House

Luxury homes prefab houses capsule cabin kits prefab container house
42
Luxury homes prefab houses capsule cabin kits prefab container house
42
gambaran

A kabin apal modern, bisa dipaké salaku imah, réstoran, aula paméran, jeung sajabana. Na pinter, kubus ngawangun arsitektur embraces kelestarian sarta hirup modern. Interior open-konsép maximizes spasi tur ngamungkinkeun pikeun konfigurasi serbaguna, effortlessly adaptasi jeung sagala rupa gaya hirup.

spésifikasi
dimensiPanjangna 6m
Lebar 3m
Jangkungna 3m
hirup Area18 sqm
beurat≈ 6000 kg / 6 t / 6.61 tn / 13227.74 lbs
rarancangPangkeng, Dapur & Hirup, Toilet / Mandi baseuh & Garing, Pembagi Blinds
NgaropeaHiasan Rupa + Skylight
Kadali hamaTahan Rayap
panalungtikan

kategori panas