sadaya Kategori

LAYANG produk

Shaanxi Industri Zhentai

Nyaéta supplier jasa produksi bahan wangunan profésional. Pabrik afiliasi kami aya di Xianyang, Propinsi Shanxi, anu caket pisan sareng Xi'an. Firstly, produk utama urang téh kapsul spasi homestay, villa baja lampu, kios, toilét mobile. Kusabab ngadegna perusahaan, produk gancang diala mayoritas konsumén pangakuan.......

Maca deui

Kami Perusahaan Produksi sareng Penjualan Profesional

Adhering kana filosofi bisnis "kualitas salaku yayasan, efisiensi salaku misi, sarta inovasi salaku gaya nyetir", kapuasan customer nyaeta gaya nyetir langgeng urang!

video
ulin
kauntungan
kauntungan

opat
Alesan pikeun Milih Kami

Kaunggulan bakat

Simkuring gaduh rojongan insinyur profésional, tim jualan efisien sarta kaunggulan harga kalapa, sarta narik para nasabah ti sakuliah dunya, sanggeus sababaraha taun ngembangkeun, urang geus nyieun kamajuan hébat. Kusabab ngadegna pausahaan kirang ti dua bulan, kapasitas produksina leuwih ti 1000 unit, sarta jualan leuwih hiji juta.

kauntungan
kauntungan

opat
Alesan pikeun Milih Kami

Kaunggulan Téknis

Sadaya produk kami parantos lulus sertifikasi ISO 9 0 0 1, IS 0 1 4 0 0 1, kapsul rohangan homestay kami kalayan insulasi sora, rasa saderhana sains sareng téknologi, kinerja kaamanan anu saé, ciri kanyamanan anu kuat, sareng nampi ogé. ku pasar;The Light steel villa boga ciri résistansi gempa, insulasi sora, résistansi angin jeung perlindungan lingkungan; kios ngabogaan ciri tahan Uap-bukti sarta dampak; jamban mobile boga ciri mobilitas kuat, tapak suku leutik, panyalindungan lingkungan jeung hemat energi, transportasi merenah.

kauntungan
kauntungan

opat
Alesan pikeun Milih Kami

Kaunggulan produk

Perlindungan lingkungan: henteu ngarobih sifat panggunaan lahan, henteu ngarusak lingkungan ékologis; yayasan basajan merenah, bisa dipindahkeun iraha wae; éksténsif éta lumaku pikeun rupa-rupa rupa bumi; produksi Majelis 30-60 poé, 2 jam dina instalasi situs bisa dipaké; One-stop shop prefabrication modular, produksi terpadu; Gemblengna pangiriman, kantong dipariksa di.

kauntungan
kauntungan

opat
Alesan pikeun Milih Kami

Kakuatan perusahaan

Shaanxi Zhentai Industry Co., Ltd. diadegkeun dina 30 Désémber 2015, kalayan ibukota kadaptar 8 juta RMB. Ieu mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina produksi sareng penjualan rupa-rupa stan penjaga, stan penjualan, jamban mobile, baja ringan. imah, sarta aluminium alloy panto jeung jandéla.

sertipikat mamerkeun

Pintonan bijil
sertipikat
sertipikat
sertipikat
sertipikat
sertipikat
sertipikat
sertipikat
sertipikat
sertipikat
sertipikat

alus teuing kasus rékayasa

PROSES Saluyukeun

  • Nangtukeun Niat Nangtukeun Niat
    Nangtukeun Niat

    Ngadegkeun niat gawé babarengan jeung netelakeun sarat proyék.

  • Rencana Jeung Expenses Rencana Jeung Expenses
    Rencana Jeung Expenses

    Ngarancang rencana proyék sareng negotiate harga proyék.

  • Sign hiji pasatujuan Sign hiji pasatujuan
    Sign hiji pasatujuan

    Tandatanganan proyék sareng perjanjian kerjasama

  • Produksi Jeung Manufaktur Produksi Jeung Manufaktur
    Produksi Jeung Manufaktur

    Pabrik ieu pinuh kalibet dina produksi jeung manufaktur

  • Angkutan Produk Angkutan Produk
    Angkutan Produk

    loading produk jeung transportasi

  • Panarimaan Proyék Panarimaan Proyék
    Panarimaan Proyék

    Saatos lulus ditampa proyék, pangmayaran ahir bakal dilakukeun.

  • Sanggeus-Sale Service Sanggeus-Sale Service
    Sanggeus-Sale Service

    Pertimbangkeun jasa saatos-jualan

Unggal Artikel diropéa

Nuturkeun tujuan elopmentdev kalawan pembiayaan industri digabungkeun jeung internét. Zhentai geus devoted ngawangun parusahaan dipercaya

  • Naon kaunggulan tina ngembangkeun gancang toilet mobile?

    Toilét mobile ayeuna madhab dina kahirupan urban, sabab mecenghulna jamban mobile ka extent badag pikeun ngajawab masalah jalma iinditan, hese indit ka jamban, teu bisa manggihan jamban. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kaunggulan mob ...

  • Naon kaunggulan tina kapsul ruang angkasa?

    1. Super nyaman: kasur lemes, ngonci panto bertulang, ultra-lingkungan jeung bahan cangkang super soundproof, kapsul spasi tembus, bari mastikeun privasi, Anjeun ogé bisa ngarasakeun kaéndahan alam luar imah. 2. Sederhana sareng kuat ...

  • 2021 toilét umum panyalindungan lingkungan mobile anyar pikeun mingpin trendsetter industri

    Toilet mangrupikeun masalah anu ageung anu aya hubunganana sareng mata pencaharian masarakat, raket patalina sareng kahirupan sapopoe, sareng ogé raket patalina sareng lingkungan bumi anu urang andalkeun, janten langkung seueur jalma anu komitmen pikeun ngembangkeun sareng diajar anu langkung anyar lingkungan...

Cara pinter pikeun ngawangun tempat anu paling nyaman
Hiji Proyék Sareng Anjeun Bakal Dipikagaduh Dina Gabung

kategori panas