sadaya Kategori

Bumi> wartos > News Company

Naon kaunggulan tina kapsul ruang angkasa?

Nyebarkeun Waktos: 2022-07-01 Tampilan: 104

1. Super nyaman: kasur lemes, ngonci panto bertulang, ultra-lingkungan jeung bahan cangkang super soundproof, kapsul spasi tembus, bari mastikeun privasi, Anjeun ogé bisa ngarasakeun kaéndahan alam luar imah.

2. rasa basajan tur kuat téhnologi: alat-alat jeung rasa kuat téhnologi, parabot sistem kontrol calakan.

3. kaamanan Alus: pigura struktur baja,-kakuatan tinggi plat aluminium kabin, gempa, tekanan, seuneu jeung maling tahan.

4. WiFi lemes: panarimaan jaringan Wireless kabin tanpa halangan, dina spasi bebas bisa ngarasakeun kabebasan jaringan nirkabel.

5. insulasi sora jeung insulasi panas: témbok ieu ngeusi insulasi panas alus, bahan insulasi sora, ngurangan ketebalan, ngaronjatkeun aréa pamakéan indoor.

6. pamakéan Easonable spasi: spasi téh fléksibel tur variabel, bisa greatly ngaronjatkeun laju utilization tina spasi Unit. Ogé lumaku pikeun rupa-rupa pamandangan jeung parabotan lemes tina sagala rupa pamandangan, ti fun alam murni nepi ka paménta pamungkas, ngan hiji hambalan jauh, muka nepi kemungkinan tanpa wates of kahirupan modern.

kategori panas