sadaya Kategori

Bumi> wartos > News Company

2021 toilét umum panyalindungan lingkungan mobile anyar pikeun mingpin trendsetter industri

Nyebarkeun Waktos: 2021-06-01 Tampilan: 55

Toilet mangrupikeun masalah ageung anu aya hubunganana sareng mata pencaharian masarakat, raket patalina sareng dinten sarerea, sareng ogé raket patalina sareng lingkungan bumi anu urang andalkeun, janten langkung seueur jalma anu komitmen pikeun ngembangkeun sareng diajar langkung seueur WC mobile anu ramah lingkungan, sareng langkung seueur variétas. jamban ramah lingkungan dibere dina visi masarakat. Dinten ieu kami bakal diajar ngeunaan salah sahijina - foam blocking type environmental protection mobile toilets.

1

Toilet mobil tipe blocking busa ngagunakeun prosés busa pikeun meungpeuk prosés difusi bau, éta parantos ngabalikeun jamban umum tradisional dina sababaraha aspék, janten naon kauntungan tina jamban umum anu ramah lingkungan ieu?

【1】 Isolasi bau sareng ngaleungitkeun bau

Pamakéan pameungpeuk busa tibatan nyiram jamban umumna tiasa ngirangan panyebaran bau. The seungit busa nyertakeun excrement, lengkep blocking bau pikaresepeun, lianna, kokotor teu gampang nginféksi commode, sarta henteu mikat flies jeung serangga, supplying jalma kalawan lingkungan toilét alus teuing jeung nyaman jeung perasaan.

【2】 Hemat cai, hemat cai

Beda dasar antara jamban pameungpeuk busa sareng jamban siram tradisional aya dina ngahemat sumber cai. Toilét jenis ieu ngagunakeun detergent sareng cai khusus anu teu bahaya pikeun terus ngahasilkeun busa dina commode, nutupan bagian jero commode, ningkatkeun pelumasan pipa, ngajantenkeun kotoran ngageser lancar, sareng ngabersihkeun aliran kokotor. Bisa ngahemat leuwih ti 80% cai ti flushing jamban, sarta éfék hemat cai pisan atra, greatly motong handap pamakéan sumberdaya cai. Lian ti eta, eta boga kaunggulan hébat daur ulang. Anjeunna bisa ngumpulkeun jeung ngolah cai cuci leungeun jeung siram deui résidu commode nu, sarta ogé bisa ngeusian generator busa ulah generator busa pikeun ngeusian cai mindeng. Perkiraan konsumsi cai per kapita kirang ti 03.L.

【3】 Gampang beroperasi

Busa blocking parabot toilét jeung ngolah pos-pamakéan pisan merenah, teu kudu nyekel cai, kempelan excrement na crushing on ngurangan waktu, nepi ka 20 méter jauh langsung ka outlet kokotor atawa tank septic leutik, Yang tinggi 8 méter bisa langsung discharged . Kalawan babarengan, jenis ieu jamban nyertakeun wewengkon leutik, motong investasi konstruksi jeung ngurangan biaya operasi. Jeung pilihan bahan basajan bahan wangunan dicampur, gampang pikeun mindahkeun.

【4】 Téknologi canggih, bahan anu aman sareng awét

Tangki cai cair busa sareng pipa toilét busa gaduh sistem pemanasan listrik, dina usum tiis di kalér moal nampilkeun fenomena beku atanapi henteu busa. Kahirupan jasa normal sakabeh liang tunggal leuwih ti 15 taun, sarta pangropéa sarta perbaikan taunan biaya teu leuwih ti 300 yuan.

【5】 kontrol calakan

Toilét pameungpeuk busa milih program otomatisasi canggih, kontrol calakan pinuh, sistem busa kontrol induksi otomatis, sistem siram, sistem pencahayaan, sistem knalpot. Laju gagalna low, operasi stabil pakakas, perlakuan pos-pangropéa tanpa staf profésional, operasi basajan, sabenerna manusiawi jeung calakan. Sareng toilét konsumsi kakuatan sapopoé henteu langkung ti 4 derajat. Hemat énergi sareng perlindungan lingkungan.


kategori panas