sadaya Kategori

Bumi> wartos > News Company

wartos

  • Welcome friends from Korea
    Welcome friends from Korea
    2024-04-12

    As the holidays come to an end, our factory has ushered in another peak order period. Customers from South Korea visited our factory this week and highly affirmed the quality of our products. The customer also visited our recent project site and reached a...

    Maca deui
  • New products are coming
    New products are coming
    2024-03-28

    In this spring season, we would like to introduce our new products to you. Multifunctional cabin, it can be a phone booth, an office, a conversation room, or an e-sports room. Variety of functions, the choice is yours!

    Maca deui
  • Dina usum semi, babaturan anyar disambut
    Dina usum semi, babaturan anyar disambut
    2024-03-21

    Spring geus dieu, pinuh ku vitalitas, sarta sagalana geus revived. Garis produksi pabrik pinuh gawé sarta geus tampi babaturan anyar. Babaturan ti Spanyol sareng Rusia ngadatangan pabrik minggu ieu sareng nyatakeun kapuasan sareng kualitas produk kami ...

    Maca deui
  • konsumén séjén datang ka nganjang ka pabrik
    konsumén séjén datang ka nganjang ka pabrik
    2024-03-13

    Konsumén ti Kazakhstan Saptu kamari sareng palanggan ti Australia Salasa ieu mariksa pabrik urang masing-masing. Duanana konsumén éta pisan wareg jeung kualitas produk urang jeung jasa. Babaturan ti sakumna dunya wilujeng sumping. Produk kami...

    Maca deui
  • Wilujeng sumping di Camping & Picnic Fair di Kintex Korea
    Wilujeng sumping di Camping & Picnic Fair di Kintex Korea
    2024-02-29

    Ti 29 Pébruari nepi ka 3 Maret, Camping & Picnic Fair di Koréa Kidul diluncurkeun. Wilujeng sumping réréncangan ti sakumna dunya pikeun nganjang ka stan kami, Hall3 H213. Di dieu anjeun bakal ningali prosés produksi kapsul rohangan anu luar biasa sareng kéngingkeun inpormasi panangan heula ...

    Maca deui
  • Wilujeng sumping di Taun Naga!
    Wilujeng sumping di Taun Naga!
    2024-02-21

    Urang sacara resmi neruskeun gawé dina 18 Pébruari, poé kasalapan bulan lunar munggaran! Dina taun katukang, kami hoyong hatur nuhun ka sadaya para nasabah ti sakumna dunya pikeun pangrojong sareng pangertianna. Dina taun anyar, urang bakal unswervingly taat kana qu ...

    Maca deui
  • Palanggan Kanada disambut nganjang ka pabrik
    Palanggan Kanada disambut nganjang ka pabrik
    2024-01-24

    Minggu kamari, palanggan Kanada sumping ka pabrik kami, sareng urang ngabahas sababaraha rencana babarengan di kantor. Simkuring hoyong hatur konsumén urang keur ngadatangan pabrik urang, sarta ogé hatur customer urang pikeun pujian luhur na urang. Urang bakal terus pariksa t ...

    Maca deui
  • Siaran langsung anu suksés di pabrik.
    Siaran langsung anu suksés di pabrik.
    2024-01-17

    Urang ngalakukeun siaran langsung di pabrik minggu kamari sareng résponna saé. Pabrik kami ngahasilkeun sakumpulan kabin apel. Insinyur jeung pagawe sibuk pisan. Wilujeng sumping sadayana nganjang ka pabrik kami!

    Maca deui
  • Angin sareng hujan mangrupikeun kasus leutik pikeun urang. Hayu anjeun ngarasakeun panonpoé jeung béntang.
    Angin sareng hujan mangrupikeun kasus leutik pikeun urang. Hayu anjeun ngarasakeun panonpoé jeung béntang.
    2024-01-10

    Di kamar langit berbintang, tingali ka luhur di langit béntang caang, rasa vastness na takterhingga alam semesta, tur lengkep bersantai pikiran anjeun. Ngagolér dina ranjang lemes, dikurilingan ku béntang, saolah-olah anjeun aya di puseur jagat raya, pangalaman éndah ieu ngajadikeun ...

    Maca deui

kategori panas