sadaya Kategori

Bumi> produk > Lampu Steel Villa

Struktur baja ringan kdu prefabricated villa méwah dua carita imah prefab

5
20
21
5
20
21
gambaran

Villa baja lampu utamana mangrupa wangunan dirakit dijieunna tina keel baja lampu salaku bahan utama, kalawan tambahan exterior jeung hiasan témbok interior, panas jeung bahan insulasi sora, dirakit ku produsén sarta dina situs. Keel baja lampu hampang dina beurat diri, dina kakuatan gempa anu sami. Candak 100 méter pasagi imah struktur baja lampu sabagé conto, éta kirang stressed ti hiji imah struktur beton biasa wewengkon sarua, jadi yayasan téh biasana deet, nu teu ngan bisa minuhan sarat pikeun lalawanan seismik, tapi ogé bisa ngurangan. ruksakna yayasan. Laju konstruksi téh gancang, ti bahan pikeun assembly loka pikeun villa parantosan, waktos umum spent dina ngeunaan sabulan, sarta tingkat prefabricated relatif tinggi, hiasan indoor na outdoor anu terpadu, jadi dina baja lampu 100 harga méter pasagi kusabab syarat teknis na relatif tinggi, harga pabrik ayeuna tina moldings baja lampu oge di sisi luhur, tapi sia noting yén lamun taliti dijaga, hirup éféktif bisa ngahontal 90 taun.


spésifikasi
Kuantitas (m²)1 - 100101 - 300> 300
Waktos kalungguhan (dinten)3040Rundingan
baranggambaran
struktur bajaStruktur baja light gauge
panelBaja corrugated sheet / panel sandwich fiberglass / panel sandwich wol batu / panel sandwich EPS / panel sandwich PU
pantoNgageser panto / rolling panto / Kaamanan panto
jandelaJandela alloy aluminium / jandéla baja palastik / jandela buta


Kauntungan kalapa

1, Pangalaman anyar: inovasi téhnologis subversive, ngawangun pangalaman wangunan anyar, aman, leuwih nyaman, gancang, leuwih ramah lingkungan.

2, panyalindungan ékologis jeung lingkungan: prosés konstruksi assembly, dasarna ngagunakeun karya garing, ngurangan runtah konstruksi jeung noise konstruksi, bahan konstruksi panyalindungan lingkungan, pikeun mastikeun euweuh ngarugikeun ka awak manusa, euweuh polusi ka lingkungan, 70% tina bahan konstruksi bisa didaur ulang. .

3, Kasalametan jeung durability: Awak utama adopts dua kali sided panas-dip galvanized 275g / ㎡-kakuatan tinggi pelat baja tiis-digulung, hirup struktural struktur bisa ngahontal leuwih ti 70 taun, baja lampu keel anggota struktural jeung struktural. pelat ngabentuk "efek kulit", greatly enhancing kamampuhan pikeun nolak beban horizontal sarta vertikal, awak utama dirakit kalawan bolts sarta raket disambungkeun jeung yayasan pikeun ngabentuk sakabeh, seismik Awak utama dirakit ku bolts tur disambungkeun jeung yayasan. pikeun ngabentuk sakabeh, ku kituna bisa ngahontal 9 derajat panyalindungan jeung nolak 12 kelas angin.

4, insulasi Panas: Tembok exterior komposit jeung hateupna dilengkepan lapisan insulasi panas kontinyu, sarta kaca kerung panto insulasi panas sarta jandéla dipilih pikeun ngurangan koefisien mindahkeun panas, sarta témbok ventilasi unik (hateup) desain jeung ventilasi interlayer jero. sacara efektif tiasa ngirangan beban panas tina struktur pangropéa sareng ningkatkeun kamampuan insulasi panas.

5, insulasi sora jeung réduksi noise: témbok wangunan assembly baja lampu ngeusi bahan insulasi sora éféktif bisa nyerep sora jeung ngurangan bising, pikeun mastikeun tranquility imah jeung privasi unggal kamar, insulasi sora témbok imah gajah> 50 decibels, lantai insulasi sora > 50 desibel (sumber sora non-knocking).

6, Waterproof sarta Uap-buktina: hateup wangunan adopts mémbran waterproofing timer napel, nu éféktif bisa ngaleungitkeun kasakit umum leakage imah, sarta témbok komposit adopts kertas engapan jero, jadi uap cai ti luar teu bisa asup jeung Uap di jero. bisa discharged, nu muterkeun peran Uap-bukti jeung waterproof.

7, kualitas luhur sareng gancang: komponén wangunan dirakit ku produksi standar pabrik, precision tiasa ngahontal tingkat milimeter, kualitas wangunan dijamin, konstruksi wangunan ngan perlu ngumpul komponén standarisasi, siklus konstruksi bisa disingget ku leuwih. ti 1/2 dibandingkeun wangunan tradisional.

8, geulis tur praktis: wangunan baja lampu anu cocog pikeun Amérika, Cina, modern, imah kai jeung gaya sejen, bentuk geulis, loba dipaké, ketebalan tina témbok dipager wangunan baja lampu ngan 14-20cm, pamakéan wangunan. aréa bisa ngaronjat ku leuwih ti 10% dibandingkeun wangunan struktur beton.

9, kasaluyuan Equipment: Wangunan assembly baja lampu lumaku desain digital, panempatan lumrah pakakas sarta susunan pipa dina tahap desain, pamakéan tembok komposit, susunan pipa fléksibel, tiasa ogé cocog sareng rupa-rupa parabot terpadu.


panalungtikan

kategori panas