sadaya Kategori

Bumi> produk > Lampu Steel Villa

gaya anyar struktur baja lampu méwah villa prefab workshop pabrik modular prefab libur villa

11
14
17
11
14
17
gambaran

Light steel villa is mainly an assembled building made of light steel keel as the main material, with additional exterior and interior wall decoration, heat and sound insulation materials, assembled by the manufacturer and on site. Light steel keel is light in self-weight, under the same strength of earthquake. Take a 100 square meters light steel structure house as an example, it is less stressed than an ordinary concrete structure house of the same area, so the foundation is usually shallow, which not only can meet the requirements for seismic resistance, but also can reduce the damage to the foundation. The construction speed is fast, from material to site assembly to villa completion, the general time spent in about a month, and the prefabricated level is relatively high, indoor and outdoor decoration are integrated, so in the light steel 100 square meters price because of its technical requirements are relatively high, the current factory price of light steel moldings is also on the high side, but it is worth noting that if carefully maintained, the effective life can reach 90 years.


spésifikasi
Kuantitas (m²)1 - 100101 - 300> 300
Waktos kalungguhan (dinten)3040Rundingan
baranggambaran
struktur bajaStruktur baja light gauge
panelBaja corrugated sheet / panel sandwich fiberglass / panel sandwich wol batu / panel sandwich EPS / panel sandwich PU
pantoNgageser panto / rolling panto / Kaamanan panto
jandelaJandela alloy aluminium / jandéla baja palastik / jandela buta


Kauntungan kalapa

1, Pangalaman anyar: inovasi téhnologis subversive, ngawangun pangalaman wangunan anyar, aman, leuwih nyaman, gancang, leuwih ramah lingkungan.

2, panyalindungan ékologis jeung lingkungan: prosés konstruksi assembly, dasarna ngagunakeun karya garing, ngurangan runtah konstruksi jeung noise konstruksi, bahan konstruksi panyalindungan lingkungan, pikeun mastikeun euweuh ngarugikeun ka awak manusa, euweuh polusi ka lingkungan, 70% tina bahan konstruksi bisa didaur ulang. .

3, Kasalametan jeung durability: Awak utama adopts dua kali sided panas-dip galvanized 275g / ㎡-kakuatan tinggi pelat baja tiis-digulung, hirup struktural struktur bisa ngahontal leuwih ti 70 taun, baja lampu keel anggota struktural jeung struktural. pelat ngabentuk "efek kulit", greatly enhancing kamampuhan pikeun nolak beban horizontal sarta vertikal, awak utama dirakit kalawan bolts sarta raket disambungkeun jeung yayasan pikeun ngabentuk sakabeh, seismik Awak utama dirakit ku bolts tur disambungkeun jeung yayasan. pikeun ngabentuk sakabeh, ku kituna bisa ngahontal 9 derajat panyalindungan jeung nolak 12 kelas angin.

4, insulasi Panas: Tembok exterior komposit jeung hateupna dilengkepan lapisan insulasi panas kontinyu, sarta kaca kerung panto insulasi panas sarta jandéla dipilih pikeun ngurangan koefisien mindahkeun panas, sarta témbok ventilasi unik (hateup) desain jeung ventilasi interlayer jero. sacara efektif tiasa ngirangan beban panas tina struktur pangropéa sareng ningkatkeun kamampuan insulasi panas.

5, insulasi sora jeung réduksi noise: témbok wangunan assembly baja lampu ngeusi bahan insulasi sora éféktif bisa nyerep sora jeung ngurangan bising, pikeun mastikeun tranquility imah jeung privasi unggal kamar, insulasi sora témbok imah gajah> 50 decibels, lantai insulasi sora > 50 desibel (sumber sora non-knocking).

6, Waterproof sarta Uap-buktina: hateup wangunan adopts mémbran waterproofing timer napel, nu éféktif bisa ngaleungitkeun kasakit umum leakage imah, sarta témbok komposit adopts kertas engapan jero, jadi uap cai ti luar teu bisa asup jeung Uap di jero. bisa discharged, nu muterkeun peran Uap-bukti jeung waterproof.

7, kualitas luhur sareng gancang: komponén wangunan dirakit ku produksi standar pabrik, precision tiasa ngahontal tingkat milimeter, kualitas wangunan dijamin, konstruksi wangunan ngan perlu ngumpul komponén standarisasi, siklus konstruksi bisa disingget ku leuwih. ti 1/2 dibandingkeun wangunan tradisional.

8, geulis tur praktis: wangunan baja lampu anu cocog pikeun Amérika, Cina, modern, imah kai jeung gaya sejen, bentuk geulis, loba dipaké, ketebalan tina témbok dipager wangunan baja lampu ngan 14-20cm, pamakéan wangunan. aréa bisa ngaronjat ku leuwih ti 10% dibandingkeun wangunan struktur beton.

9, kasaluyuan Equipment: Wangunan assembly baja lampu lumaku desain digital, panempatan lumrah pakakas sarta susunan pipa dina tahap desain, pamakéan tembok komposit, susunan pipa fléksibel, tiasa ogé cocog sareng rupa-rupa parabot terpadu.


panalungtikan

kategori panas