sadaya Kategori

Bumi> produk > Kapsul Spasi

Z02 Prefab House spasi kapsul ranjang hotél kabin modular prefab modular imah ngandung wadahna imah tilepan leutik Capsule House

22
30
1
27
22
30
1
27
gambaran

The capsule is a capsule mobile home, it is a house from the future, the appearance design is full of technology and science fiction-like feeling. The biggest feature is that it is not restricted by the terrain and can be moved to cliffside, forest, seaside, resorts, tourist attractions, etc. The capsule is placed in an optimal viewing position, lying on the bed or sitting on the viewing balcony to view the surrounding scenery and lighting, and opening the skylight at nightfall to enjoy the vastness of the stars and the starry sky, without worrying about the hot summer and cold winter, the interior of the capsule adds polyurethane The interior of the capsule is equipped with polyurethane insulation layer and electric floor heating, while central air conditioning, water heater, projector and whole house intelligent system.

spésifikasi
ukuran 6500mm panjang, 3200mm rubak, 3000mm tinggi
beurat5t
modél produk Z004
Daérah22.44m2


Kauntungan kalapa

1. Prefabrication modular, produksi baku, ngaronjatkeun efisiensi operasional sarta ngajawab masalah dina loka

2. Pondasi basajan, rupa bumi taya wates, jero kana hinterland endah

3. Ecological jeung perlindungan lingkungan, sakabeh instalasi tur demolition, teu ngancurkeun jukut jeung tangkal

4. konsumsi énergi ultra-low, ngurangan lingkungan, enol polusi ka lingkungan

5. Movable, dina situs ngangkat, merenah tur gancang, sarta rangkep pikeun occupancy

6. Rorongkong logam, panel aluminium, mandi integral, kerung Low-e kaca tempered

7. Anti gempa, angin, tiis, insulasi panas, Uap, anti korosi, seuneu, waterproof


panalungtikan

kategori panas