sadaya Kategori

Bumi> produk > Kapsul Spasi

Portabel Prefab House Modular Frame Modern Spasi Kapsul Style kémping imah outdoor Mobile kapsul House

18
21
4
43
18
21
4
43
gambaran

Kapsul mangrupikeun bumi sélulér kapsul, éta mangrupikeun bumi ti payun, desain penampilan pinuh ku téknologi sareng parasaan sapertos fiksi ilmiah. Fitur pangbadagna nyaéta yén éta henteu diwatesan ku rupa bumi sareng tiasa dipindahkeun ka cliffside, leuweung, seaside, resorts, tempat wisata, jsb Kapsul ieu disimpen dina posisi nempoan optimal, bohong dina ranjang atawa linggih dina balkon nempoan. pikeun nempo tetempoan sabudeureun tur pencahyaan, sarta muka skylight di nightfall ngarasakeun vastness béntang sarta langit starry, tanpa pikahariwangeun ngeunaan usum panas panas jeung usum tiris tiis, interior kapsul nambahkeun polyurethane interior kapsul dilengkepan. kalawan lapisan insulasi polyurethane sarta pemanasan lanté listrik, bari AC sentral, manaskeun cai, projector sarta sakabeh imah sistem calakan.

spésifikasi
modelkabin mobile Z08
ukuran L8600mm, W3300mm, H3400mm
wewengkon 29㎡
beurat7T


Kauntungan kalapa

1. Prefabrication modular, produksi baku, ngaronjatkeun efisiensi operasional sarta ngajawab masalah dina loka

2. Pondasi basajan, rupa bumi taya wates, jero kana hinterland endah

3. Ecological jeung perlindungan lingkungan, sakabeh instalasi tur demolition, teu ngancurkeun jukut jeung tangkal

4. konsumsi énergi ultra-low, ngurangan lingkungan, enol polusi ka lingkungan

5. Movable, dina situs ngangkat, merenah tur gancang, sarta rangkep pikeun occupancy

6. Rorongkong logam, panel aluminium, mandi integral, kerung Low-e kaca tempered

7. Anti gempa, angin, tiis, insulasi panas, Uap, anti korosi, seuneu, waterproof


panalungtikan

kategori panas