sadaya Kategori

Bumi> produk > Kapsul Spasi

Konsep Kapsul Prefab Houses Sareng Kabinet Dapur Sakabeh Set Di jero Wadahna

9
10
64
9
10
64
gambaran

Kapsul mangrupikeun bumi sélulér kapsul, éta mangrupikeun bumi ti payun, desain penampilan pinuh ku téknologi sareng parasaan sapertos fiksi ilmiah. Fitur pangbadagna nyaéta yén éta henteu diwatesan ku rupa bumi sareng tiasa dipindahkeun ka cliffside, leuweung, seaside, resorts, tempat wisata, jsb Kapsul ieu disimpen dina posisi nempoan optimal, bohong dina ranjang atawa linggih dina balkon nempoan. pikeun nempo tetempoan sabudeureun tur pencahyaan, sarta muka skylight di nightfall ngarasakeun vastness béntang sarta langit starry, tanpa pikahariwangeun ngeunaan usum panas panas jeung usum tiris tiis, interior kapsul nambahkeun polyurethane interior kapsul dilengkepan. kalawan lapisan insulasi polyurethane sarta pemanasan lanté listrik, bari AC sentral, manaskeun cai, projector sarta sakabeh imah sistem calakan.

spésifikasi
modelkabin mobile Z001
ukuran L6800mm, W3300mm, H3200mm
wewengkon 22.44㎡
beurat5T
modelkabin mobile Z002
ukuranL8500mm, W3300mm, H3300mm
wewengkon28.05m2
beurat7T
KategoriKonfigurasi dasar
Struktur utamaKonstruksi rangka baja, Perumahan veneer aluminium(2.5 veneer aluminium kandel), Cangkang dieusian ku insulasi termal,Kaca luar(Kaca insulasi tempered), kaca skylight(kaca laminated), lawang Éntri punjul(Konci panto calakan), Sabuk lampu ambient outdoor(tahan cai), Beban bearing ngarojong foot brace.
switchgear jero rohanganLantai kayu-plastik komposit / Awi sareng serat kayu siling terpadu / sirap / Lampu pinter jero ruangan sareng lampu handap / Tirai blackout pinter indoor / sunshade listrik pikeun sunroof / panel stop kontak (panel switch merek) / Kamar Mandi papan serat karbon canggih interiorwall
/ Mandi maju non-slip ubin lanté
Pakakas mandiKamar mandi merek baskom / eunteung pinter / bibcock / sprinkler / lantai solokan / rak komoditi / lampu kamar mandi ventilasi pemanasan tilu-dina-hiji mandi premanisme / Toilet merek toilet pinter
pakakas5p AC(on-hook)/ manaskeun cai(50L)/Sistem kontrol sora calakan/Sistem kontrol calakan curtain listrik/selapkeun kartu keur kakuatan/make kartu kakuatan kaluar sistem kontrol


Kauntungan kalapa

1. Prefabrication modular, produksi baku, ngaronjatkeun efisiensi operasional sarta ngajawab masalah dina loka

2. Pondasi basajan, rupa bumi taya wates, jero kana hinterland endah

3. Ecological jeung perlindungan lingkungan, sakabeh instalasi tur demolition, teu ngancurkeun jukut jeung tangkal

4. konsumsi énergi ultra-low, ngurangan lingkungan, enol polusi ka lingkungan

5. Movable, dina situs ngangkat, merenah tur gancang, sarta rangkep pikeun occupancy

6. Rorongkong logam, panel aluminium, mandi integral, kerung Low-e kaca tempered

7. Anti gempa, angin, tiis, insulasi panas, Uap, anti korosi, seuneu, waterproof


panalungtikan

kategori panas