sadaya Kategori

Bumi> produk > Kabin Kantor

Pod Kantor Pamakéan Ultra High, Kantor Taman Tiny House Indoor Living Pod Nyadiakeun Spasi Pribadi anu Tenang

图 -05
lu1
橙
粉
蓝
深蓝
图 -01
图 -02
图 -03
图 -08
wungu
棕
图 -05
lu1
橙
粉
蓝
深蓝
图 -01
图 -02
图 -03
图 -08
wungu
棕
gambaran

kaunggulan:

multi-tujuan dina hiji gudang;

fungsi lengkep;

réduksi sora sareng réduksi bising;

sensing awak manusa;

kapasitas beban-bearing kuat;

Gampang dipasang;


Insinyur mendesain struktur dumasar kana prinsip insulasi sora sareng akustik, sareng sababaraha kali diuji sampel pikeun nyiptakeun séri produk ieu.

Diwangun dina sistem hawa seger bisu


Adegan lumaku:

Kantor, ruang rundingan, ruang rekaman, set drum, ruang piano, bilik telepon, jsb.

panalungtikan

kategori panas