sadaya Kategori

Bumi> produk > Kabin Kantor

Kantor Taman Tiny House Indoor Living Pod Nyadiakeun Spasi Pribadi anu Tenang

1
2
3
4
5
6
7
8
图 -06
1
2
3
4
5
6
7
8
图 -06
gambaran

SIZE:

S: 1075 * 990 * 2300mm

M: 1575 * 1295 * 2300mm

L: 2275 * 1585 * 2300mm


Sistim knalpot: Low noise

Interior akustik: 60% bahan nyerep sora

Power Supply System: 4000K lampu alam

Anti-wear Exterior: Nanométer PP nyanghareup


aplikasi:

Kantor Imah, Orok sareng murangkalih, Luar, Hotél, Gedong Kantor, Rumah Sakit, Sakola, Mal, Fasilitas Rékréasi, Supermarket, Luar, Aula, Vila, Séjén

panalungtikan

kategori panas