sadaya Kategori

Bumi> produk > Kabin Kantor

Gampang Instalasi Noise Insulasi Modern, Imah Booth Portabel Kantor Pod Soundproof Kabin Saré Saré Pod Mobile Pikeun Saré

1
2
3
4
5
6
7
8
图 -07
1
2
3
4
5
6
7
8
图 -07
gambaran

Éta langkung ti ngan ukur stan kedap sora.

Éta fléksibel sareng tiasa dipindahkeun Soundbox Silence Booth nyugemakeun kabutuhan anjeun pikeun desain rohangan kreatif. Éta dijieunna tina aluminium aviation, karbon

panel komposit, sarta kaca tempered dipaké pikeun kompartemen karéta subway. Ngan hiji tipe fasteners dipaké pikeun assembling. Hawa dina stan téh 100% refreshed dina unggal tilu menit. 4000K cahaya warna alam, cocog pikeun 110-240V / 50Hz sarta catu daya 12V-USB.


Sistim knalpot: Low noise

Interior akustik: 60% bahan nyerep sora

Power Supply System: 4000K lampu alam

Anti-wear Exterior: Nanométer PP nyanghareup

stan kantor: stan kantor soundproof

spésifikasi
Ngaran ProdukSoundbox Movable tiiseun Booth
Ukuran PenampilanD1236 * W1500 * H2300
Ukuran internalD1200 * W1340 * H2140
Sistem Pasokan Daya110-240V / 50Hz & 12V-USB
Sistem Lampu4000K cahaya alami / 150Lsx
haseup SystemNoise lemah sareng hawa internal anu nyegerkeun dina efisiensi operasi 3 menit
Interior akustik60% bahan nyerep sora
Anti-wear ExteriorNanométer PP nyanghareup, résistansi kana gesekan, polusi, sinar ultraviolét, seuneu jeung Uap
Liang Cable éksternalSambungan antara kabin jeung alat éksternal.
aplikasiKualifikasi pikeun Kantor / Sakola / Imah / Rekaman / Aula Pameran / Perpustakaan / Rumah Sakit / Mal balanja jsb.
panalungtikan

kategori panas